DOSSIER DE PREMSA

Deja un comentario
Share

Aquí teniu un resum classificat dels actes que, amb motiu del 60è aniversari de la cooperativa San Crispín, se celebraran al llarg d’aquest any 2013. Des d’aquestes pàgines vos anirem informant del seu desenvolupament i de totes les altres iniciatives que vagin sorgint. Volem adelantar-vos que ja s’està treballant en un programa conjunt amb els centes escolars d’Alaior i Es Migjorn gran. Per poder-lo llegir amb comoditat, cliqueu el següent enllaç:

ACTES 60è ANIVERSARI

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>