CONCURSOS A LES ESCOLES

Deja un comentario
Share

Emmarcades en la celebració del nostre 60è aniversari,  la cooperativa organitza unes activitats amb els centres escolars dels nostres municipis.

Destaquem l’exposició dels panells sobre la Cooperativa i el cooperativisme i l’organització per part del Consell Rector d’uns concursos per a tots els nivells educatius, per tal d’afavorir un apropament i una coneixença entre La Cooperativa San Crispín i els que, en un futur propè, seran el relleu de l’actual massa social.

Regularment anirem informant del desenvolupament dels concursos i publicarem els treballs dels alumnes. Val a dir que en tots ells domina l’aspecte cooperatiu del treball a fer.

PAGINA DELS CONCURSOS “COOPESCOLES”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>