El compromís social de San Crispín és una de les seves fortaleses

Comentarios desactivados en El compromís social de San Crispín és una de les seves fortaleses
Share
dsc_0475

A la Cooperativa San Crispín, entitat sense ànim de lucre, hem apostat per un model que apel·la als consumidors a fer una compra basada en els valors sense perdre de vista la necessària competitivitat del mercat.

A més, la nostra aposta des del model cooperatiu per la responsabilitat social corporativa posa l’accent en un sistema de gestió empresarial diferenciat en tots els sentits i des del que mirem de transmetre a les persones que volen treballar amb nosaltres.

Com veieu, el nostre compromís social existeix tant de portes endins com de portes enfora. “Aquestes són les nostres fortaleses”, va dir Joan Camps, el president de la Cooperativa, el passat 2 de desembre a la seu del Consell de Menorca.

Camps va participar com a ponent a la jornada informativa sobre “Com superar un procés de selecció amb èxit” i davant un nombroso grup de persones va explicar que “som la cooperativa de consumidors i usuaris més gran de Balears amb 4.341 socis i quatre centres comercials a Menorca, dos a Alaior i dos a Es Migjorn”.

dsc_0490

Joan Camps va recordar que “Sant Crispín no està conformada per una unió de productors sinó per una unió de socis consumidors que lliurement, fan pinya per un consum diferenciat. A banda dels productes bàsics d’alimentació, privilegia d’una oferta específica de productes locals d’agricultura ecològica i ramaderia autòctona, donant suport als productors locals a través de la promoció i la venda en capçaleres destacades. Així mateix dedica als productes de comerç just “S’altra Senalla” fruit de la col·laboració amb Càritas Diocesana, que s’encarrega de la seva reposició i en el mateix sentit, treballem amb productes específics per a persones celíaques i diabètiques, responent a les demandes d’entitats d’aquest àmbit amb les que hem signat acords específics de promoció”.

El president de la Cooperativa va recordar que “creiem fermament que una manera de fer i de treballar diferent és possible. Som entitats sense ànim de lucre, que ens gestionem democràticament, (una persona, un vot) on tots els socis en són propietaris per parts iguals i participen econòmicament, cosa que vol dir que també tenen el dret de gestionar-la, decidir com han de ser, com han d’actuar en societat i com s’han de correspondre també en el món del treball”.

Fer feina a San Crispín suposa creure en el model cooperatiu i creure en una gestió compartida on l’èxit del negoci depèn de tots i cadascun de nosaltres. I tú, vols participar en un projecte amb un fort compromís social? ja ets soci de la Cooperativa? T’esperem.

Los comentarios están cerrados.