Com estalviar temps encarregant les teves compres a San Crispín

Comentarios desactivados en Com estalviar temps encarregant les teves compres a San Crispín
Share
nadal_botigues

Ja tens tot preparat per a les festes nadalenques? Sopars, dinars, aperitius, … són uns dies una mica estressantes si no t’organitzes bé. Ja has fet la llista? Aquest és el primer pas. Després apropa’t a qualsevol de les botigues de la Cooperativa Sant Crispín i encarrega-lo tot. Nosaltres ens ocupem.

Has escrit la llista mentre et prenies un cafè a casa tranquil·lament. Recordes que el teu cunyat no pot prendre gluten però saps que a la Cooperativa disposem productes específics per a les necessitats especials que puguin tenir els teus comensals.

Si ens dones teva llista de la compra te la preparem i, si cal, envasem al buit la carn o el peix que hagis triat. Saps que els aliments envasats al buit conserven totes les seves propietats? Els seus nutrients, les seves aromes i el seu sabor queden com el primer dia.

En Sant Crispín oferim productes de Menorca de gran qualitat i fruita i verdura ecològica que potencien el sabor de qualsevol menjar. Ah! I no t’oblidis de les nostres ofertes. Cada dia tenim promocions en productes amb descomptes increïbles.

Aprofita l’ocasió i estalvia temps encarregant les compres nadalenques a Sant Crispín i beneficiant-te de les seves promocions. T’esperem?

Los comentarios están cerrados.