A San Crispín vam aprendre a fer massapà boníssim

Comentarios desactivados en A San Crispín vam aprendre a fer massapà boníssim
Share
dsc_0576

Massapà de nou, de taronja, de xocolata, de llimona, de coco,… i tots estaven deliciosos. El mestre pastisser José A. Giménez, de la Pastisseria Ala d’or ens va mostrar tots els trucs de l’elaboració d’aquest dolç nadalenc en un nou Showcooking que va omplir de gent l’aula de cuina de la Cooperativa San Crispín.

dsc_0544

Tothom apuntava la recepta. Havien vingut ben proveïts de paper i bolígraf per no perdre ni un detall. ¡Açò és molt complicat!, deien. Però el mestre, i la seva dona Maria, van donar totes les explicacions que els van demanar. I a més, a San Crispín es poden trobar tots els ingredients que necessitem per fer aquest dolç de luxe: fruits gebrades, ametlles, sucre,… i tots d’excel.lent qualitat i a bon preu.

Una jove que assistia a l’acte es va unir als cuiners per ajudar-los a fer les boletes de massapà. Vam riure escoltant a na Maria explicar algunes anècdotes de la seva feina diària a la pastisseria.

dsc_0554

En aquest ambient distès i simpàtic vam aprendre a elaborar un dolç que segur que farà les delícies de les nostres famílies i amics … si ens atrevim a preparar-lo per aquestes festes! perquè és un menjar molt laboriós i que requereix de molt de temps perquè surti un massapà suau i saborós.

Juana Arias, representant de la Junta de San Crispín, va lliurar un regal als cuiners per la bona feina feta. Va ser un gust poder comptar amb ells en el darrer esdeveniment de l’any 2016 que es va celebrar a l’aula de cuina de la Cooperativa San Crispín amb la col.laboració de l’associació Fra Roger i el Diari Menorca.

dsc_0592

Prest arribarà 2017 amb noves idees per continuar una tasca de divulgació de la nostra gastronomia que està resultant un èxit donada la expectació que provoca. I tu, ja has participat en alguna d’aquestes trobades culinàries? Si encara no ho has fet, no t’ho perdis. Xalaràs!

A l’aula de cuina de San Crispín tots els assistents ens vam acomiadar de la programació d’enguany menjant massapà i brindant amb una copa de cava.

Bones Festes

Los comentarios están cerrados.