Servei d’entrega a domicili de la botiga online San Crispin

Comentarios desactivados en Servei d’entrega a domicili de la botiga online San Crispin
Share
anunci_furgo

Com sabeu, l’entrega a domicili és un dels serveis que oferim a la web i a la nostra botiga per tal de facilitar les compres als nostres socis i clients. Ho vam posar en marxa pensant sobretot amb aquells d’edat avançada que tenen dificultats per poder endur-se compres feixugues a ca seva, però també per tots aquells que per qüestió de temps, no poden acostar-se a algun dels nostres establiments a fer la seva compra habitual.

Sense pretendre-ho, vam convertir-nos en els primers establiments locals del nostre sector a liderar aquesta iniciativa perquè per nosaltres, la venda on-line es tractava d’un projecte sobre el que no podíem ni volíem renunciar tant per aquesta vocació de servei que us esmentàvem, com per la oportunitat de posar a disposició de tota Menorca, la gama de productes de Cooperativa San Crispin amb la possibilitat d’arribar a una base de consumidors cada dia més gran.

És per aquest motiu que per tal poder seguint oferint un servei completament gratuït, hem apujat la comanda mínima de compra a la nostra web amb la finalitat de poder fer sostenibles els nostres costos logístics i la tranquil·litat de saber que podrem arribar a qualsevol punt de la nostra illa amb un temps de resposta adequat i sense que la distància es converteixi en una barrera per ningú, posant en joc la nostra vocació de servei.

Moltes gràcies per la confiança dipositada!

gastos envio_blog

Los comentarios están cerrados.