A San Crispín et donem els trucs per fer el millors cargols amb cranc

Comentarios desactivados en A San Crispín et donem els trucs per fer el millors cargols amb cranc
Share
DSC_0480

De nou l’aula de cuina de San Crispín plena de persones interessades en la gastronomia de Menorca. I de nou aquest apetitós olor de menjar elaborat amb amor i productes de qualitat. Els cargols amb cranc amb all i oli de patata van ser un èxit.

Lola Suñé, de l’empresa Es Caragol de Menorca, va començar l’acte explicant com es cuida una granja de cargols i les propietats que tenen: una carn rica en proteïnes i baixa en greixos.

Ariel Carballo, xef del restaurant S’Engolidor, des Migjorn Gran, un argentí que es va confessar enamorat de la cuina menorquina, va elaborar uns deliciosos cargols amb cranc. I ens va explicar el seu secret per fer un allioli de patata amb més color i sabor: afegir un trosset de pastanaga cuita.

Cargols amb cranc a San Crispín

Ingredients:
Cargols de Menorca
Cranca
Pebre verd
Ceba
Tomàtic
Alls
Aigua
Julivert
Pimentó
Bitxo
Conyac
Oli d’oliva
Sal
Patata
Herbes aromàtiques

Netejar els cargols, bullir-los amb les herbes i una patata que després la farem servir per l’allioli. Fer un sofregit i afegir-le la cranca, el pimentó, bitxo, sal i l’aigua de la cocció dels cargols. Després afegir els cargols i deixar-ho coure tot junt. Fer una picada d’all, julivert, conyac, pebre vermell, oli d’oliva i una mica de brou dels cargols.

Per fer l’allioli: triturar la patata bullida amb dos grans d’all, una mica d’aigua i anar afegint a poc a poc l’oli.
Servir els cargols amb l’allioli de patata en un bol a part.

Aula de cuina de la Cooperativa San Crispín

Pas a pas el xef Carballo va preparar i va servir un ric plat que van poder degustar tots els assistents. Què bo! I tu, t’ho vas perdre?

Les activitats de l’aula de cuina de San Crispín, en què col·laboren el Diari Menorca i Fra Roger, cada vegada atrauen més persones. A més, abans de sortir pots comprar tots els ingredients a la Cooperativa i seguir les indicacions del xef per elaborar un gran plat. La teva família xalarà!

I ara que t’hem revelat els secrets d’aquesta saborosa recepta menorquina, t’animes a encarregar els ingredients en San Crispín i començar a cuinar?

Los comentarios están cerrados.