Degustació de productes locals a l’estand de San Crispín a la Fira del Camp

Comentarios desactivados en Degustació de productes locals a l’estand de San Crispín a la Fira del Camp
Share
cartell_fira_del_camp

San Crispín torna a participar a la Fira del Camp de Menorca el cap de setmana 18 i 19 de març. Aquest any ens trobareu just davant de l’edifici de la Cooperativa al Polígon La Trotxa d’Alaior, a prop de totes les activitats que aquests dies omplen els carrers de la zona.

Tindrem una exposició de productes delicatessen de Menorca, aquests que pots trobar a les nostres botigues des Migjorn Gran i Alaior i, per descomptat a la botiga on line.

Dissabte i diumenge, de 12 a 14 hores, realitzarem un tast de productes locals. I comptarem amb la participació de dos cellers menorquines: Sa Forana i Son Cremat. Amb els seus propietaris compartirem bons moments gastronòmics en els quals esperem la teva participació. Cuinarem en directe i servirem petites racions, ja saps que des que vam posar en marxa l’Aula de Cuina de San Crispín, coneixem una bona quantitat de delicioses receptes. T’apuntes a la degustació?

Encara no ets soci de la Cooperativa Sant Crispín ?. Dissabte a la tarda, de 17 a 19 hores, pots visitar el nostre estand i conèixer els beneficis de ser soci. Entre els que us animeu aquest cap de setmana a adquirir la condició de socis sortejarem a final de mes un lot de productes de les nostres botigues. T’animes?

Ens veiem a Alaior aquest cap de setmana, a la Fira del Camp?

Los comentarios están cerrados.