Cuiners i productors

Comentarios desactivados en Cuiners i productors
Share
aula_cuina_san_crispin

L’Aula de Cuina Antoni Cardona de San Crispín s’està convertint en el nostre pal de paller i hem d’agrair el gran interès que estan tenint les demostracions que mes a mes podem programar amb la col·laboració de l’Associació de Fra Roger i el Club del Subscriptor del Diari Menorca.

Son uns quants els cuiners de prestigi que han emprat els nostres fogons i els ingredients de la cooperativa per poder elaborar creacions que son una poesia per tots aquells a qui ens agrada la gastronomia. Però si la presència d’un bon xef no deixa de ser un honor, encara ho és més poder convidar als productors i productores de Menorca que ens acosten els seus productes.

La Cooperativa San Crispín ha tingut sempre molt clar el seu paper com a aparador per a tots aquells que vulguin arribar als consumidors i per això no ens cansem de dir una i una altre vegada que tenim les portes obertes perquè la carta de producte menorquí que actualment ja disposem, s’enriqueixi amb tots aquells que s’estan esforçant per tirar endavant un bon producte local. Safrà, cargols de Menorca, mel, vi, vedella menorquina i tants d’altres regals que tenim a casa nostra però que sovint no coneixem.

Al poder disposar de quatre establiments oberts al públic a Alaior i Es Migjorn més una botiga on-line que ven a tota Menorca, ens podem convertir en un bon aliat que pot treballar directament i fer tractes sense necessitat de distribuïdors pel mig, fent possible la comercialització als milers de clients que durant tot l’any passen per les nostres botigues.

Fa pocs dies participàvem a sa Fira del Camp amb dos celler menorquins com convidats, Son Cremat i Sa Forana. A finals del mes d’abril participarem activament a la Fira Arrels que organitza el Consell Insular de Menorca al voltant del producte local i la seva gastronomia que desitgem sigui tot un èxit. També estem al costat dels cuiners joves amb el concurs Alternachef que busca alimentar vocacions entre els adolescents i no ens oblidem d’Es Migjorn on també hi hem estat presents a la Shopping Night.

Com us dèiem, sabeu que no som un supermercat qualsevol, som una cooperativa al costat dels consumidors que té les seves portes obertes per a qualsevol productor menorquí que ho desitgi . Ja sabeu on trobar-nos però us deixem un correu electrònic perquè us sigui encara més fàcil contactar amb nosaltres: comercial@sancrispin.net

Los comentarios están cerrados.