El futur del cooperativisme

Comentarios desactivados en El futur del cooperativisme
Share
junta_san_crispin

Aquest proper 12 de maig, celebrarem per primer cop a Es Migjorn, una jornada en col·laboració amb la Federació de Cooperatives de Balears per fer una radiografia a la situació actual del cooperativisme a les nostres illes i també per conèixer de primera mà quina es la tendència en el món de les cooperatives.

Una visió sobre el cooperativisme del segle XXI per conèixer què tenen en comú les cooperatives de consum com la nostra i al mateix temps reflexionar sobre l’economia social però també sobre l’economia col·laborativa en el seu nou rol d’empoderament dels ciutadans, que d’alguna manera sembla que vulgui prendre el protagonisme cooperatiu que fins ara teníem entitats com la nostra i que cal poder entendre i reflexionar per veure com cal afrontar-ho.

En aquest sentit, s’ha convidat a la consultora Mariona Luís Tomàs, autora del llibre “Manual de innovación para empresa y directives” que obrirà la sessió amb la seva intervenció a la que posteriorment s’afegiran els testimonis d’altres cooperatives com la presidenta de les Cooperatives agroalimentàries de Balears, Jerònima Bonafé, la tècnica de la Unió de Cooperatives de Treball associat de Balears, Catibel de la Fuente i el president de San Crispín, Joan Camps. La cita tindrà lloc a les 19.00 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Es Migjorn i és obert a tothom.

Los comentarios están cerrados.