Complir amb el deure

Comentarios desactivados en Complir amb el deure
Share
assemblea

El passat 1 de juny vam celebrar la nostra assemblea anual per donar compte de la marxa de la nostra entitat. Una cita contemplada als nostres estatuts i que ens permet com a Consell Rector de fer balanç de la feina feta i les fites aconseguides. També és el moment de presentar els comptes anuals i plantejar quines són les accions de futur que pretenem tirar endavant.

Com sabeu, l’assemblea és l’òrgan sobirà on els socis podem prendre les decisions que calguin per a la bona marxa de la nostra entitat i que representa millor que mai la força individual de cada soci amb la cooperativa. És per això que m’agradaria poder comptar amb el vostre compromís d’assistència en aquest dia per seguir donant sentit a la feina desinteressada que tots fem per tirar endavant San Crispín.

Una de les tasques del Consell Rector de San Crispín ha estat insistir i recordar a tothom que la salut de la nostra entitat dependrà sempre de la voluntat de tots els socis i treballadors que ens la sentim nostra i que això vol dir que la seva continuïtat, dependrà responsablement dels fets i les accions individuals de cadascú. Els valors de San Crispín segueixen molt presents després de seixanta anys i a més, s’han revaloritzat perquè ens toca viure una època en la que hem deixat enrere l’individualisme i mirem d’ajudar-nos els uns als altres. El nostre esperit solidari de vetllar pel be comú, per intentar promocionar el producte local, de donar un assessorament als consumidors, d’oferir el millor servei als clients, mantenint les seccions de servei assistit com les carnisseries, les xarcuteries, la fruita i la verdura local i al pes tenen més valor avui que mai.

Los comentarios están cerrados.