Re-inaugurar

Comentarios desactivados en Re-inaugurar
Share
san_crispin_8

Reinaugurar vol dir tornar a inaugurar i a San Crispin ho acabem de fer a Es Migjorn. El primer dissabte de juny vam celebrar una petita celebració amb socis, amics i clients per tornar a inaugurar la nostra botiga d’Es Migjorn de l’Avinguda Binicudrell. Va ser l’any 1999 quan vam obrir la primera sucursal i érem plenament conscients que calia posar-la al dia. Una actualització en la que hem aprofitat per créixer en metres quadrats d’autoservei però també d’atenció personalitzada, amb una millor exposició de productes frescos com la fruita o la verdura de Menorca i amb nous serveis de peixateria o xarcuteria, que fins ara no havia pogut tenir.

san_crispin_A

Amb una inversió superior als 45.000 euros, des de la Cooperativa San Crispin havíem anunciat a principis d’aquest any que llençàvem un pla de millora i transformació de tots els nostres quatre establiments i que aquest canvi suposava mostrar un model de supermercat cooperatiu de futur. I ho hem fet, com no podia ser d’altre manera amb la col·laboració d’industrials i professionals que son d’Es Migjorn, perquè la Cooperativa ha tingut sempre clar que sempre s’havia de pensar en el poble, i sobretot en els seus veïns, les persones que dia a dia confiaven en nosaltres les seves compres, el que es diu l’economia circular, avui per jo, demà per tu.

san_crispin_B

Des d’aquestes línies voldríem agrair la bona feina que s’ha fet en fontaneria d’Instal·lacions Pere Pons Gomila, de paleta i manobra a càrrec de Jose Miguel Martí Salas, de frigorista a càrrec Llufriu Instal·ladors així com també d’Instal·lacions Elèctriques Estanislao Moll, entre d’altres així com també el suport de les entitats financeres de CajaMar i Caixabank que ens han ajudat en aquesta inversió. A tots vosaltres us agraïm l’esforç però també agraïm que les inconveniències que hem ocasionat als clients durant les obres, no s’hagin traduït en queixes sinó em somriures d’il·lusió i complicitat per fer realitat la nova botiga.

san_crispin_C

Però la feina no s’ha acabat a Es Migjorn sinó que està continuant a les tres altres botigues que també s’estan remodelant, des del Ramal, la Central o la segona botiga mateixa a Es Migjorn, tenim previst implantar el nou model cooperatiu. Recentment us haureu adonat que hem estrenat una nova il·luminació, hem eixamplat els passadissos, hem posat nous productes a les estanteries i sobretot, hem pogut millorar els preus gràcies a l’autonomia que San Crispín ha pogut adquirir aquest any, recobrant el poder de negociació amb els millors proveïdors i productes per als nostres socis i clients.

Gràcies, com sempre per fer-nos costat!

Los comentarios están cerrados.