Et convidem a conèixer Sa Botiga Delicatessen de Coooperativa San Crispin

Comentarios desactivados en Et convidem a conèixer Sa Botiga Delicatessen de Coooperativa San Crispin
Share
Vinil paladar (proposta 2)

Perquè ens agrada posar els cinc sentits a tot el que fem, perquè volem poder oferir-vos els millors productes i els més especials per la vostra taula, us convidem a conèixer el nou espai delicatessen que hem preparat a Es Migjorn Plaça.

Vinil formatge (proposta 2)

Hi trobaràs entre d’altres, un assortit premium de pernils, formatges i embotits de Menorca i de tot el món amb la garantia de El Paladar, un espai deliciós pels amants dels bons vins i caves ofert per De Vins, una gran secció especial de productes dietètics i saludables i com no, la millor fruita i verdura de la nostra illa i els productes de Comerç Just.

Vine i comprova-ho tu mateix!

Vinil verdures (proposta 2)

Los comentarios están cerrados.