Que Sant Llorenç hi faci més que nosaltres!

Comentarios desactivados en Que Sant Llorenç hi faci més que nosaltres!
Share
anunci_festes_sant_llorenç

El refranyer popular empra aquesta expressió quan hem posat de la nostra part tot l’esforç per aconseguir o obtenir una cosa.

A la Cooperativa San Crispín fa 64 anys que hi ha una voluntat de ferro per tirar endavant una entitat sense ànim de lucre que vetlla pels consumidors. Un esforç que diverses generacions d’alaiorencs han fet amb un innegable esperit de sacrifici i voluntariat al capdavant dels diversos Consells Rectors, que han presidit l’entitat com una expressió democràtica i transparent del que ha de ser una cooperativa.

Esteim segurs que al llarg d’aquestes sis dècades, Sant Llorenç ens ha acompanyat, ajudant-nos a prendre les decisions més convenients per la nostra entitat. Però també ens ha protegit als moments més difícils de la nostra història per poder mantenir viva la flama de la nostra identitat.

Els moments d’incertesa que vivim aquests primers anys de segle XXI, amb un món dividit entre aquells que pateixen gana i aquells que pateixen d’obesitat ens fa refermar que la nostra missió a favor d’una alimentació sana i de kilòmetre zero, que hem practicat tota la vida i no només ara perquè està de moda, està més viva que mai i l’hem de donar a conèixer als nostres socis, clients i consumidors.

No tenim ni tindrem mai la força econòmica de la que presumeixen altres cadenes competidores que estan presents a la nostra illa però a la vida, no tot son els doblers per poder fer bé les coses i l’element diferenciador en aquests casos serà l’actitud. Una actitud que posa per davant poder fer una cistella de productes frescos de Menorca, de fruita, verdura, carn i peix local, posant en valor l’economia circular que beneficia als productors de l’illa. Però també una economia social amb productes de comerç just, amb convenis de col·laboració amb entitats del tercer sector com Càritas o la Fundació per persones amb discapacitat de Menorca, amb qui estem a punt de signar un acord per incorporar treballadors a les nostres botigues.

Que tingueu tots unes molt bones festes de Sant Llorenç i que penseu amb nosaltres quan hagueu de fer els vostres encàrrecs per aquests dies per compartir amb els amics i família

Los comentarios están cerrados.