Hàbits alimentaris saludables en l’etapa escolar

Comentarios desactivados en Hàbits alimentaris saludables en l’etapa escolar
Share
Nutricio

La nutricionista i dietista colegiada, Noemí Garcia serà l’encarregada de fer aquestes dues interessants conferències sobre nutrició a Alaior i Es Migjorn.

– Divendres 10 de novembre a les 19h a l’Aula de Cuina Antoni Cardona de San Crispin.
– Dilluns 13 de novembre a les 20h al local de l’ACR d’Es Migjorn

El paper de les mares i els pares a l’hora de planificar els àpats, de fer eleccions adequades dels aliments i d’acompanyar els infants a taula és imprescindible per seguir un estil de vida saludable.

La major part dels pares i mares consideren que els seus fills s’alimenten bé però en canvi, a Espanya, el 43% dels infants presenten excés de pes, el 30% tripliquen la ingesta diària de sucre recomanada, i el 40% prenen “bolleria” diàriament.

Una alimentació basada en racions excessives d’aliments hipercalòrics, l’escassa activitat física i un entorn cada vegada més obesogènic fan que l’alimentació infantil i en edat escolar sigui un tema de salut pública a debatre.

No us perdeu aquesta conferència que organitzem a Alaior i Es Migjorn! Reserveu la vostra plaça enviant un correu a comunicacio@sancrispin.net

Los comentarios están cerrados.