San Crispin fa un donatiu de cinc mil euros en productes alimentaris a Caritas

Comentarios desactivados en San Crispin fa un donatiu de cinc mil euros en productes alimentaris a Caritas
Share
conveni_caritas

Perquè el nostre compromís és estar al costat de la gent i posar en valor la nostra funció d’entitat social, el President del Consell Rector de la Cooperativa Sant Crispin, Joan Camps i el Secretari General de Càritas Diocesana de Menorca, Guillem Ferrer Monjo, van signar a principis del mes de setembre la renovació del conveni de col·laboració amb el que la nostra entitat sosté la col·laboració continuada amb l’entitat social de Càritas.

La col·laboració entre Càritas i la Cooperativa es remunta a molts anys, però des de fa tres i a través de la signatura del conveni de col·laboració, la cooperativa va entrar dins del programa “Empreses amb Cor”, en el qual col·laboren diverses empreses i entitats de Menorca donant el seu suport a l’entitat.

Mitjançant aquest conveni la Cooperativa Sant Crispin manté la seva col·laboració amb el programa d’infància, el banc d’aliments, la promoció del comerç just, un sopar de Nadal per tothom i el projecte Incorpora en el qual també participa la Fundació La Caixa. En aquest sentit hem renovat la visibilitat dels punts de comerç just a les botigues d’Alaior i Es Migjorn com també ho volem fer als punts de recollida d’aliments que tenim a cada establiment.

donacio_productes

A més, Sant Crispin es compromet en col·laboracions puntuals com va passar fa pocs dies en la qual vam fer donació de més de 400 productes d’alimentació i higiene valorats en més de 5.000 euros, que ajudaran a complementar la cistella de les famílies que acompanya l’entitat.

El principal objectiu d’aquesta col·laboració és proporcionar suport a l’entitat perquè pugui continuar amb la seva feina d’atenció a les persones que no disposen de recursos suficients. Perquè no som un supermercat qualsevol, perquè cada vegada que fas una compra als nostres establiments t’has de sentir orgullós que els teus diners serviran per ajudar als més necessitats, seguirem fent feina per poder ajudar a la nostra societat.

Los comentarios están cerrados.