Sopar de la Nit de Nadal per a tots

Comentarios desactivados en Sopar de la Nit de Nadal per a tots
Share
sopar_solidari_17_blog

Ens sumem com cada any junt amb Fra Roger i Cáritas per a fer un “Sopar de la Nit de Nadal per a tots”, amb la participació de catorze cuiners i restaurants, cinc empreses i diversos voluntaris.

Els cuiners seran en Miquel Mariano Vadell (Ca N’Aguedet, retirat), Dani Florit (Ca N’Aguedet), Joan Bagur (Rels), Tolo Carrasco (Ses Voltes – Grup Recibaria), Patrick James (Pan y Vino), Silvia Anglada (Es Tast de na Silvia), Felip Llufriu (Mon), Joan Puigpelat (Cafè Marés), Dani Mesquida (chef privat), Oriol Castells i Marco Collado (Ses Forquilles – Rais), Sol Pons (Hotel Jardí Ses Bruixes), David Coca (Sa Llagosta – Ses Salines), Laura Garriga (Es Festuc).

El menú que cuinaran serà un Oliaigua d’hivern, acompanyat d’un bunyol de formatge amb una punteta de figat; Pilotes amb salsa de safrà, una elaboració inspirada en la recepta núm. 17 del llibre Art de la Cuina de Fra Roger; i Greixera de patata.

A la foto amb na Belly Esther, secretaria del Consell Rector de San Crispín el dia de la presentació als mitjans de comunicació.

Los comentarios están cerrados.