Ser soci de San Crispin t’ajuda a millorar la teva felicitat interior bruta!

Comentarios desactivados en Ser soci de San Crispin t’ajuda a millorar la teva felicitat interior bruta!
Share
carnet_soci

A la Cooperativa San Crispín hem encetat 2018 amb l’estrena d’un renovat carnet de soci farcit de vals de descomptes, ofertes especials, regals i promocions que pretenen no només fidelitzar i premiar als nostres socis i clients sinó també, atreure nous compradors que potser encara no s’han atracat mai a les nostres botigues d’Alaior i Es Migjorn.

La paraula estalvi serà molt protagonista perquè d’entrada, cada mes hi haurà una àmplia cistella de productes especialment rebaixats només per socis, que es podran trobar a totes les seccions. Al mateix temps, les ofertes que quinzenalment promociona San Crispín, també diferenciaran entre aquelles que siguin per socis d’aquelles que no ho siguin. Els vals de descompte seran uns altres dels grans protagonistes per tal de descobrir nous productes o bé pels productes habituals amb els que es faci la compra diària ja que es rebran via missatge de mòbil per poder aplicar-los a l’hora de passar per caixa. Contra més es compra, més s’estalviarà.

I no només això si no que cada cap setmana, d’entre totes les compres superiors a 100 euros fetes entre divendres i diumenge, s’escollirà un tiquet de compra a l’atzar que serà re-intregrat íntegrament al seu titular per tal que pugui tornar a realitzar una nova compra quan vulgui per tot l’import que s’hagi gastat.

Aquestes i d’altres novetats us les anirem donant a conèixer cada mes a través d’Ull de Sol perquè us animeu a fer-vos socis si és que ja no ho sou o a fer totes les vostres compres a les nostres botigues.

Control de les compres

Entre les novetats que desplegarà el carnet de Sant Crispin aquest 2018, facilitarà un accés per poder consultar a través d’internet totes les compres realitzades i d’aquesta manera, portar un control de la vostra despesa familiar. I parlant de famílies, aquelles nombroses que facin les seves compres, gaudiran d’un descompte fixe d’un 5 per cent a totes les seves compres.

En resum, comprar serà estalviar perquè el renovat carnet de soci de San Crispín, deixarà de tenir punts per tenir directament euros acumulats per les compres fetes que si voleu, podreu transferir sense cost a qualsevol altre soci per ajudar-lo a fer la seva compra, fer-li un bon regal o fins i tot, decidir a final d’any destinar tots els euros acumulats a un projecte solidari que serà proposat i votat entre tots els socis de San Crispín.

Ja ho veieu, ser soci de San Crispín us ajudarà a incrementar la vostra felicitat interior bruta!

Los comentarios están cerrados.