Les famílies nombroses estan d’enhorabona

Comentarios desactivados en Les famílies nombroses estan d’enhorabona
Share
fam_nombroses

Una família nombrosa és aquella formada per un o dos ascendents amb tres o més fills però també, aquella família que està integrada per un o dos ascendents amb dos fills si un dels dos té una discapacitat reconeguda o una incapacitat laboral. Hi ha d’altres inclusions que també ho serien però per poder fer-se una idea, així ho defineix, entre d’altres, el Departament de Benestar Social del Consell Insular de Menorca.

En aquest sentit, el títol de família nombrosa n’acredita la seva condició i permet gaudir d’avantatges fiscals o descomptes davant diverses institucions, entitats però també a establiments comercials. Amb tot el que comporta ser família nombrosa de més agitació, més plors, més rialles, més preocupacions, més dubtes i més de tot, qualsevol ajuda sempre serà benvinguda i és per això que a la Cooperativa San Crispín ens hem volgut afegir. Amb el llançament dels nous avantatges del nou carnet de soci, hem inclòs un descompte específic del 5% en totes les seves compres a aquelles famílies nombroses que es facin socis de la nostra entitat i n’acreditin el seu títol.

Per fer-ho només caldrà que es passin per la caixa de qualsevol de les nostres botigues d’Alaior o Es Migjorn on podran fer el tràmit d’una manera senzilla i pràctica. A més, com que per ser soci de la Cooperativa San Crispín s’han d’abonar 12 euros d’inscripció que porta associat el fer-se amb el títol de propietari de la cooperativa, els farem entrega d’un val de 12 euros que automàticament passaran al seu compte de punts per poder fer la compra a les nostre botigues.

I per supost, aquest descompte del 5% s’aplica a més a més de tota la resta d’avantatges amb les que neix el nou carnet de soci de San Crispín com la diferenciació d’ofertes per socis o no socis, els vals de descompte, els cupons via sms que enviem per mòbil o el sorteig de la cistella de compra més grossa del cap de setmana que ja us explicarem un altre dia.

Ser soci de San Crispín ajuda a incrementar la vostra felicitat interior bruta…ja ho veureu!

Los comentarios están cerrados.