Més de 100 gràcies

Comentarios desactivados en Més de 100 gràcies
Share
Fullet Ofertes San Crispin - Del 3 al 18 d'Abril de 2018 (final)

Només podem que donar la nostra més sincera benvinguda als 104 nous socis i socies de la Cooperativa San Crispín que han fet el pas i han volgut formar part d’aquesta gran familia. Moltes gràcies a tots per aquest suport que ens heu donat des de gener fins a març.

Com sabeu, a la Cooperativa San Crispín hem encetat 2018 amb l’estrena d’un renovat carnet de soci farcit de vals de descomptes, ofertes especials, regals i promocions que pretenen no només fidelitzar i premiar als nostres socis i clients sinó també, atreure nous compradors que potser encara no s’han atracat mai a les nostres botigues d’Alaior i Es Migjorn.

La paraula estalvi serà molt protagonista perquè d’entrada, cada mes hi haurà una àmplia cistella de productes especialment rebaixats només per socis, que es podran trobar a totes les seccions. Al mateix temps, les ofertes que quinzenalment promociona San Crispín, també diferenciaran entre aquelles que siguin per socis d’aquelles que no ho siguin. Els vals de descompte seran uns altres dels grans protagonistes per tal de descobrir nous productes o bé pels productes habituals amb els que es faci la compra diària ja que es rebran via missatge de mòbil per poder aplicar-los a l’hora de passar per caixa. Contra més es compra, més s’estalviarà.

 

Los comentarios están cerrados.